Ser z niskim zawartością tłuszczu i soli o łagodnym smaku, La Cabra Feliz ma probiotyczny charakter i pomaga poprawić stan układu pokarmowego organizmu. Idealny ser dla całej rodziny.
Ser oceniany wielu medalami w kategorii Ser Kozi w Wielkiej Brytanii. Złote nagrody zdobyte za tradycyjne smak i jakość zgodnie tajemniczej recepturze braci San Lorenzo, korzystną pożywność dzięki dużej zawartości białka, wapnia oraz minimalną zawartości tłuszczu i soli. Ser w formie domku dojrzewa 21-30 dni.
Ser Murcia Al Vino P.D.O. ma nazwę pochodzącą od rasy kóz Murciana. Wyłącznie z mleka tych kóz jest produkowany ser i nasycony czerwonym hiszpańskim winem. Ser białego koloru, łagodny, kremowy, gęsty oraz elastyczny w środku.
Ser Diablo zachwyca intensywnym, pikantnym smakiem czerwonej papryki i jasnym marmurkowym wzorem. Mleko owcze daje słodki posmak a w połączeniu z ostrymi nutami Chili nasyca bogactwem smaku.
Ta strona korzysta z ciasteczek aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie.ZgodaPolityka prywatności